Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Micut de 6 luni, plange cand il pun in patut. Cum sa fac?

Raspuns mamica: "Incearca sa il pui pe patul vostru sau pune-i deasupra patutului un carusel, fa in asa fel incat atunci cand il pui in patut sa nu devina "o trauma " pentru copil ci sa stie ca acolo il asteapta ceva frumos, pune patutul intr-un loc luminos unde se afla muzica care ii place, jucarii, sa fie decorat cu culori vii, placute la vedere."

Raspuns mamica: "Buna, poate ca ii este frica, draga mea ... lasa-l o perioada, nu mai incerca sa il pui, probabil este speriat .. incearca sa pui patutul in alt loc si poti incerca dupa o perioada sa incerci sa il pui din nou ... Fetita mea se temea si ea de o ratusca ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.