Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, am citit intr-o postare ca "barbatii ce au complex ombilical" trebuie evitati a fi luati de soti :) Ce ziceti?

Raspuns mamica: "Cate prostii se aud pe lume toate trebuie luate in consideratie? :) Saca bagi tot in seama s-ar putea sa ramai fata batrana :))) Draga mea parerea mea este sa nu dai importanta la complexele lui, tu fii atenta la sufletul lui, la calitatile lui.... ca slava domnului complexe si defecte avem cu totii."

Raspuns mamica: "Nu stiam ca mai sunt barbati cu acest complex sau ca trebuie evitati. Sora mea este cu un baiat care aduna mereu scame din buric si pana acum nu au avut probleme si nu stiu de ce ar trebui evitati. Probabil ca este doar un mit sau o zicala din batrani..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.