Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici... poti sa fii insarcinata si sa ai menstruatie in fiecare luna?

Raspuns mamica: "Da, este posibila aceasta situatie doar ca menstrele nu vor mai fi asa de abundente ca de obicei si vor fi putin modificate ca si culoare ! Vor fi mai putine cantitativ si de culoare maronie ! Cel mai bine faci un test de sarcina ca sa scapi de dubii sau mergi la un control."

Raspuns mamica: "Da mami, este menstruatie peste sarcina si chiar poate exista. Am vazut mai demult pe un canal emisiuni dela americani, cu femei care nu stiau ca sumt insarcinate pemtru ca aveau menstruatie regulata sau neregulata. De asemnea si celelate semne (greata, varsaturi, ameteli, dureri de sani) pot sa lipseasca. Cel mai bine e sa faci un test daca ai vreun feeling."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.