Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ma intreb daca laptele pentru bebelusi peste 6 luni este mai putin satios decat cel pentru copii cu necesitati mai mari ?

Raspuns mamica: "O data cu varsta si laptele matern isi schimba compozitia, laptele praf este facut pentru nevoile copilului in functie de varsta, cel pentru copii prematuri este mai special pentru ca trebuie sa ii ofere copilului mai multe decat unui copil nascut la termen."

Raspuns mamica: "Fiecare formula de lapte are compozitie diferita pentru fiecare categorie de varsta. La fel cum miscarile pe care bebelusii le fac la varste diferite, ei au nevoie de mai multa energie pentru a le realiza. Nu inteleg ce inseamna necesitati mai mari insa cel mai vitaminizat lapte e cel pentru copii nascuti prematuri sau cei cu greutate mica, compozitie speciala avand laptele formula antiregurgitare si cel hipoalergenic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.