Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Logodnica mea nu vrea ca mama sa fie prezenta la nastere - ce ar trebui sa fac ?

Raspuns mamica: "Pai in primul rand probabil nu se inteleg si de aceea nu vrea sa fie ca mama ta s aasiste la nastere. Trebuie sa intelegi ca logdnica ta trebuie sa fie linistita, si senina cand naste, deci mama ta ar fi un motiv de stres si atunci ar putea sa existe probleme pe timpul nasterii. Trebuie sa ii respecti dorinta, si nici nu ar avea ce sa caute singurul ar trebui sa fi tu sau mama ei."

Raspuns mamica: "Nasterea este un proces dificil si dureros, dar si cel mai frumos lucru pe care numai o femeie il poate face. Probabil vrea sa fie prima care isi vede bebelusul si prima persoana care il va strange la piept. E momentul ei, iar tu ar trebui sa-i respecti dorinta pentru a nu o supara, ca nu-i face bine nici ei si nici copilului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.