Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La 6-7 luni se poate introduce peste fiert in alimentatia copilului ?

Raspuns mamica: "Unii medici recomanda introducerea pestelui abia de la un an, in cazul in care copilul se dovedeste a fi mai alergic din fire, insa daca micutul tolereaza bine in general alimentele noi introduse in dieta sa, atunci este in regula sa introduci si pestele fiert in meniul sau, pentru ca acest aliment este foarte bogat in vitamine si minerale !"

Raspuns mamica: "La varsta de 6 luni nu prea este recomandat tinand cont ca pediatrii recomanda inceperea diversificarii abia la varsta de 6 luni, dar ii poti da peste de cel mult doua ori pe saptamana incepand cu varsta de 9 luni. Eu asa am facut la 9 luni am inceput sa ii dau peste slab este foarte important si il faceam la un aparat cu aburi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.