Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

L-am simtit pe bebe miscand la 18 saptamani, fiind prima sarcina! La voi cand a miscat prima data?

Raspuns mamica: "La prima sarcian bebea miscat cam pe al 5 luni... stiu ca a fost cam tarziu... dar medicul mi-a zis ca bebe era cam lenes... si asa a fost. Nu prea misca in timpul sarcinii... dar era sanatos... la a doua sarcina fetita mea a miscat pe la 4 luni... si a fost foarte activa."

Raspuns mamica: "Eu la prima sarcina l-am simtit pe bebe pentru prima data cand aveam tot in jur de 18-20 de luni. Eram la ecograf cand l-am simtit dar nu eram sigura insa. Apoi la vreo 2 zile am plecat la mare la 2 mai si prin vama. La 2 mai ne-am oprit sa pescuim putin, si ii zic sotului "misca", la care el, trage de undita :)). Apoi i-am explicatca bebe misca. La fetita tot pe la 20 de saptamani am simtit-o."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.