Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este riscant sa luam paracetamol in timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "Nu mamico... nu este absolut riscant deloc sa iei paracetamol cand esti insarcinata. Chiar este recomandat atunci cand esti racita sau te doare burta sa iei cate un paracetamol. La amandoua sarcini eu am luat paracetamol si am fost bine. Chiar medicul ginecolog iti recomanda sa iei asa ceva."

Raspuns mamica: "Mamico, depinde in ce luna esti. Stiam ca in primul trimestru de sarcina e bine sa eviti orice medicament... pentru ca fatul incepe sa se dezvolte si nu e bine pentru el sa primeasca asa ceva. Dezvoltarea lui poate fi influentata si nu cred ca vrei asa ceva."

Raspuns mamica: "Nu e riscant, da nici bine nu este... Nospa este singurul medicament ce se poate lua in timpul sarcinii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.