Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Este "oaia neagra" un simptom al intregii familii???

Raspuns mamica: "Nu. La noi in casa toti avem defecte dar si calitati. Nu exista in familia noastra oaie neagra. Am mai auzit si chiar am intalnit cazuri in care cineva din familie era mai "special", sa-i spun asa, dar asta nu inseamna ca intreaga familie este la fel. De regula copiii alintati care nu mai pot de bine tind sa ajunga "oi negre"."

Raspuns mamica: "Da... bineinteles... dar in acest caz depinde extrem de mult... cat de "'neagra este oita respectiva''. Un asemenea copil care devine pentru intrega familie o problema... afecteaza automat linistitea intregii familii. Cred ca in orice familie exista un asemenea copil... care este ''oaia neagra''."

Raspuns mamica: "Da... bineinteles. Acest simptom ingroszitor al oii negre afecteaza direct sau indirect fiecare membru al familei. Chiar daca toti avem defecte mai mari sau mai mici, mai rele sau ami bune dar cand in familie deja exista - o oaie neagra - deja defectele parca se transmit si la ceilalti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.