Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De la ce varsta ar trebui ca sa incercam sa dezvatam un bebe sa mai foloseasca biberonul?

Raspuns mamica: "Stii cum este... fiecare parinte isi invata copilul cum crede ca este cel mai bine. De exemplu, pe fetita mea am dezvatat-o pe la varsta de 2 ani... a fost destul de greu dar am reusit. Am inceput cu o canita cu scurgere ptr copii si i-a placut."

Raspuns mamica: "In functie de nevoile copilului. Eu am dezvatat-o pe fetita de la 2 ani, in schimb baiatul avea 3 ani si mergea la gradi, iar dimineata tot cerea biberonul. Ce-i drept acum 13 ani nu aparuse inca canita ajutatoare. Poti incerca sa inlocuiesti biberonul cu canita. Cu cat mai devreme cu atat mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.