Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum mananca copii vostri ouale de prepelita?

Raspuns mamica: "Al meu e prea mic si nu i-am dat deocamdata! Sunt cam suparata ca nici pe cel de gaina nu prea il vrea! Probabil ca poti sa ii dai fiert sau sa ii faci omleta din ou de prepelita! Nu iti recomand crud deoarece exista pericolul de imbolnavire cu salmonela."

Raspuns mamica: "Marea si vechea intrebare a tuturor mamicilor. Cum este mai bine sa consume ouale de prepelita. Copii mei le consuma fierte, cate doua in fiecare zi. Am auzit tot felul de retete de oua de prepelita, consumate crude cu miere de albine sau cu suc. Nu recomand asa ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.