Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Credeti ca vegeturile apar si la pubertate ?

Raspuns mamica: "Vergeturile apar datorita intinderii pielii prea repede. Factorii ar fi: pierderea in greutate sau cresterea brusca in greutate, sarcina, ereditatea, tipul de piele, pielea uscata este mai putin elastica, si binenteles datorita pubertatii. Asa ca nu le putem evita dar le putem face mai putin vizibile."

Raspuns mamica: "Nu conteaza varsta ca sa apara vergeturi; la femile insarcinata apare pentru ca ele sunt cele mai predispuse la schimbari bruste, din cauza alimentatiei, a greutatii pot aparea. Aceste vergeturi pot fi insa prevenite cu ajutorul unor creme, uleiuri speciale. Deci cauza unor vergeturi la pubertate ar fi luarea in greutate brusca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.