Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilului meu de un an ii curge nasul (secretie verde) si are diaree. Ce ar putea sa insemne?

Raspuns mamica: "Buna, draga mea, Nu stiu ce ar putea sa insemne acest lucru, eu una care m-as speria. Ar trebui sa megi neaparat la un medic sa vezi ce se intampla, oricum in regula nu este. Poate fi o diaree cu cauza infectioasa, eu secretia verde pe nas nu mi-o pot explica!"

Raspuns mamica: "Sigur trebuie sa consulti medicul pediatru. Doar acesta iti poate spune ce este in neregula cu copilul tau. De la diaree se poate deshidrata, asa ca consulta un medic cat mai repede pentru ati indica medicamente antidiareice, iar pentru nasuc sigur iti va indica vreun medicament."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.