Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce plante recomandati pentru ceaiurile bebeului de pana la 1 an ?

Raspuns mamica: "Eu personal le-am dat ceiut copiilor chiar din primele saptamani de viata, ceaiuri speciale pentru bebelusi, de alea pentru colici. Ca plante sunt bune: anasonul, menta, teiul, musetelul, chimenul, mararul, unele sunt bune pentru colici sau diaree sau sa-i calmeze."

Raspuns mamica: "De obicei, bebelusilor pana la 1 anisor, indicat ar fi ceiutul de menta, pentru ca se strica repede la burtica, mai ales cand le introducem un aliment nou in alimentatie. Dar si ceiutul de musetel si cei de tei e bun, numai ca din cate stiu eu, ceaiul de tei la baietei nu e bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.