Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Care este cea mai buna metoda de a-l face pe fiul meu sa doarma toata noaptea?

Raspuns mamica: "Sa ii faci un program de somn, pe timpul zilei de exemplu sa il pui sa doarma doar o data eventual sau deloc daca este mai marisor, sa ii dai sa manance, sa bea inainte de culcare ca sa nu ii fie foame, sete, ... sa nu il lasi sa doarma dupa ora 3 dupa amiaza."

Raspuns mamica: "Trebuie sa incerci sa nu mai il culci ziua si sa il culci seara devreme si asa sa poata dormi toata noaptea. Poti sa ii faci inainte de culcare un ceai de tei care te linisteste si te calmeaza sa poti avea un somn linistit, incearca sa vezi cum se comporta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.