Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

As vrea ca baietelul meu de 7 ani sa asimileze mai bine limba engleza. Stiti vreo modalitate?( in afara orelor de curs)

Raspuns mamica: "Exista cateva idei: ori incepeti meditatiile, desi chiar mi s-ar parea aiurea avand in vedere ca e un baietel micut, ori in weekend daca tu sau tati sau cineva mai mare stiti engleza puteti sa va jucati de-a scoala, sau poti sa-i pui cantecele in engleza sau cum am inceput eu cu frate-miu sa invatam engleza - desene animate pe cartoon network in engleza."

Raspuns mamica: "Din punctul meu de vedere daca ii place engleza v-a invata singur! Totusi este un copil de 7 anisori, nu te astepta sa asimileze engleza ca unul de 10 sau 14! Lasa-l usor si daca ii va plcea singur isi va da silinta fara sa iti mai faci vreo problema! Dar totusi daca tii neaparat cauta pe net ca sunt pachete pentru a invata engleza acasa! Iti trimit ei carticele si cd-uri in fiecare luna si treptat treptat creste si dificultatea!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.