Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am o arsura profunda in partea de jos a burtii. Stie cineva ce poate fi?

Raspuns mamica: "Daca esti la inceputul sarcinii atunci nu prea este in regula si ar fi bine sa mergi la medicul tau care te monitorizeaza pe parcursul sarcinii sa nu fie vorba de o iminenta de avort. Daca esti in sarcina avansata atunci poate fi vorba de pozitia copilului care te poate apasa si asta sa fie cauza."

Raspuns mamica: "Depinde in a cata luna esti, femeile insarcinate se manifesta diferit de la una la alta, orice durere in sarcina nu este normala deoarece orice durere pe care o simte mama o simte si bebele, pentru linistea ta, mergi la doctorul tau specialist si uite la un ecograf."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.