Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am fost cu bebe la medic si i-a dat tratament de tuse. Pot sa-l alaptez in continuare?

Raspuns mamica: "Din cate imi amintesc eu nu are nimic de-a face laptele cu medicatia. Normal ca il puteti alapta in continuare mai ales ca laptele matern are o multime de indicatii printre care stimularea sistemului imunitar de a lupta cu boala si impidica aparitia deshidratarii in timpul bolii."

Raspuns mamica: "Da. Tratamentul e tratament, iar mancarea e mancare. Nu il afecteaza cu nimic, deoarece laptele matern nu este contraindicat in tratamentul (cu antibiotice sau de alt fel). Daca nu esti convinsa, suna medicul. Iti va spune acelasi lucru. Laptele trebuie evitat 6 ore doar in cazul vaccinurilor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.