Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ajutor! Ce fel de carucior ar trebui sa cumpar?

Raspuns mamica: "Pai, in primul rand depinde ce buget ai alocat pentru achizitionarea caruciorului, iar in al doilea rand depinde daca aveti numai un bebe sau doi. Cele mai indicate sunt cele care vin la pachet - caruciorul sport, landoul, scoica, scaunul auto si geanta pentru lucrurile necesare bebelusului si a mamei. Daca vom face raport calitate-pret, veti vedea ca iesiti mai bine."

Raspuns mamica: "In ceea ce priveste alegerea caruciorului depinde in mare masura de banii de care dispui tu si mai ales de nevoile pe care le are bebelusul si mai ales tu. Eu as opta pentru un carucior complex care sa poata fi folosit si pentru nou-nascut si pentru cand o sa fie mult mai maricel, sa il poti folosi si iarna si vara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.