Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Sa mai fac un bebe ... sau sa nu mai fac un bebe !!! Am deja doi baietei gemeni, dar vreau si o fetita. Ma gandesc doar la partea financiara ... cu trei probabil va fi mult mai greu decat cu doi.

Raspuns mamica: "Draga mea, daca iti mai doresti un copilas - o fetita cred ca ar trebui sa il faci. Eu sunt mamica de fetita, mi-am dorit o fetita si sunt cea mai fericita. Cum cresc doi, creste si al treilea. Dumnezeu randuie pentru toti. ...aranjeaza lucrurile in asa fel incat sa fie bine."

Raspuns mamica: "Iata o adevarata dilema... noi avem doua fetite, dar gandul ca ar putea sa mai fie inca un bebe imi da cosmaruri tot pe partea financiara. Din punctul de vedere al banilor cred ca intampinam cele mai multe greutati; Imi ador fetitele si daca Dumnezeu ne-ar mai binecuvanta cu inca un bebe ar fi la fel de iubit si indragit, dar banii ar fi mai putini.... in zilele noastre trebuie sa ne gandim si daca putem sa le oferim tot ce trebuie pentru a avea o crestere buna, nu putem face copii pentru a-i lasa in grija altora, m-ar omora gandul ca nu as putea sa le ofer o viata, cat de cat, decenta. doar voi, tu masmi cu tati, puteti hotari venirea unui nou membru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.