Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Mamici de adolescenti, va permiteti sa le cumparati intotdeauna cee ce au nevoie? In cazul in care nu va permiteti cum reactioneaza acestia?

Raspuns mamica: "Momentan copii mei sunt inca mici, dar pot sa ma dau exemplu pe mine si pe fratele meu. Cand eram eu adolescenta si imi doream sau aveam nevoie de ceva, iar mami nu avea posibilitatea sa imi ia, ma auparam putin in sinea mea dar intotdeauna am inteles cand se poate se poate, cand nu, nu. In schimb fratele meu mai mare cu 3 ani decat mine, din cauza ca a fost mult mai alintat si i se faceau totate poftele de mic, pana si acum la 28 de ani cand ii cere ceva mamei sau bunicii si acestea nu au posibilitate, face panarama, injura, sparge prin casa... la noi, tatal este un om gen papa-lapte, niciodata nu s-a impus in fata noastra din pacate. asa ca cel mai bine e sa iti inveti copii de mici ca nu intotdeauna avem bani ca sa cumparam tot ce dorim sau avem nevoie, ca in viata de zi cu zi priopritare sunt facturile, mnacare si scoala."

Raspuns mamica: "Nu imi permit intotdeauna sa-i cumpar ceea ce isi doreste... stim cu totii ca dorintele lor sunt din ce in ce mai mari si bugetul familiei din pacate nu ne permite sa-i facem toate mofturile. Din fericire copilul meu este destul de si educat si intelege cand si cat putem sa-i oferim."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.