Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Esti mai pregatita pentru copil daca il programezi decat daca ramai insarcinata neintentionat ?

Raspuns mamica: "Cred ca acest lcureu depinde si de varsta. Daca esti mai tanar, pana in 25 de ani de exemplu, o sarcina neprogramata ti-ar putea da viata peste cap; daca insa esti destul de matura sa poti creste un copil si sa-i oferi tot ce are nevoie nu cred ca conteaza daca a fost sau nu programat."

Raspuns mamica: "Eu am ramas gravida ambele dati neintentionat si m-am simtit foarte pregatita. Prima data am ramas gravida la cateva zile dupa ceam facut 21 de ani, deci eram destul de micuta, dar m-am simtit mult mai pregatita decat daca cineva mi-ar fi zis ca urmeaza sa fiu gravida."

Raspuns mamica: "Cred ca da. Daca il programezi, deja ti-ai format niste repere pe care sa le urmezi. Nu spun ca daca ramai insarcinata fara sa vrei nu il vei iubi la fel de mult, sau nu te vei descurca. Pana la urma, meseria de parinte se invata. Chiar si atunci cand este programat poti sa te sperii ca nu vei sti ce sa faci. Pana la urma, natura isi urmeaza cursul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.