Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ce ati face in urmatoarea situatie: aveti o fata de 18 ani insarcinata in 2 luni pentru ca prietenul ei isi dorea mult un copil si erau planuri de nunta. Prietenul s-a razgandit intre timp si ii cere sa renunte la sarcina.

Raspuns mamica: "Offfff grea incercare! As intreba fata ce isi doreste si daca ar vrea copilul as sprijini-o din tot sufletul pentru ca nu sunt adepta avorturilor! as incerca sa mai vorbesc cu baiatul si parintii poate se razgandeste totusi...as fi alaturi de copilul meu indiferent ce ar alege desi m-ar durea sufletul sa faca avort."

Raspuns mamica: "Cred ca in primul rand l-as "impusca in cap" pe prietenul fiicei mele... Daca fata mea si-ar dori copilul as ajuta-o si as sprijini-o ... dar as incerca sa ii explica ca un copil ii schimba intreaga viata, iar o mama singura are sanse de reusita destul de mici."

Raspuns mamica: "As fi alaturi de copilul meu indiferent de situatie si as incerca sa ii explic ce consecinte are avea situatia in care se afla !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.