Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Bebe se pare ca are paraziti intestinali. Ne-a dat medicul de familie un mic tratatament. Te-ai confruntat cu asa ceva? Cum s-a rezolvat?

Raspuns mamica: "Si baiatul meu a avut, am fost la medic si ne-a dat tratament, pe care nu l-am mai admistrat... pediatra mi-a spus de reactiile adverse, prospectul medicamentului continea detalii socante despre reactii adverse. M-am speriat si am tratat natural... cu usturoi ca ii place..."

Raspuns mamica: "Din pacate nu ai precizat ce varsta are micutul tau. Și noi am avut cateva probleme dar datorita tratamentelor naturiste am scapat. Și acum copii mei mananca dimineata miez de samburi de dovleac și luam pe timpul verii siropel Helmiflores........"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.