Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreau sa ma intorc la vechea slujba, dar vreau sa petrec in continuare timp suficient cu copilul meu. Care sunt optiunile mele?

Raspuns mamica: "Daca vrei sa mergi din nou la serviciu atunci timpul petrecut cu copilul nu va mai fi la fel. Clar vei petrece mai putin timp cu el, dar incearca in timpul pe care il ai sa ti-l dedici cat mai mult alaturi de copilul tau. Joca-te cat mai mult cu el ca sa nu simta lipsa ta cat esti la serviciu."

Raspuns mamica: "Nu prea se poate sa va indepliniti si indatoririle de la serviciu si cele fata de copilul si familia dumneavoastra in mod egal. Acum depinde si in ce consta locul dumneavoastra de munca, dar eu am avut voie sa-mi mai iau copilul din cand in cand cu mine la serviciu si sa petrecem mai mult timp impreuna. Discutati cu angajatorul dumneavoastra si vedeti daca se poate sau daca puteti reveni doar cu jumatate de norma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.