Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Unde trebuie mers daca un copil de 4 ani si jumatate nu vorbeste?

Raspuns mamica: "Trebuie sa consultati neaparat un medic pentru a exclude existenta unei probleme medicale. In cazul in care nu exista nicio problema medicala consultati un logoped si un psiholog. Acestia il vor supune unor teste si vor putea sa va dea un diagnostic si apoi sa va indrume in ceea ce va trebui sa faceti mai departe."

Raspuns mamica: "Logopedul este cel care se ocupa de astfel de cazuri; eu iti recomand sa mergi intai la un psiholog pentru ca este destul de rau daca nu vorbeste pana la varsta asta; depinde insa, daca nu vorbeste deloc, atunci e destul de rau, cred ca ar fi trebuit sa mergi mult mai devreme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.