Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Preferati vacantele cu cel mic sau acasa, in confortul propriei locuinte ?

Raspuns mamica: "Eu da, clar. Si spun asta din experienta vacantei facute la mare, din care am venit cu fetita bolnava, cu o stomatita de care nu am mai crezut ca scapa, cu febra mare aproape 6 zile a avut febra si nu ii scadea. Am zis ca mai merg in vacante cu ea cand va avea 10 ani ca atunci stiu ce o doare si poate sa imi spuna. Si asa cand esti mic nu sti nimic."

Raspuns mamica: "Eu prefer vacantele alaturi de familie, singura nu mi-ar tihni niciodata, prima data cand am mers in vacanta primul copil avea 8 luni iar al doilea avea doar 1 luna, nu am stat decat cateva zile insa a fost foarte frumos, celui mic i-a placut briza marii :) iar cel marisor s-a distrat pe cinste. Recomand numai daca puteti merge cu o masina ca sa puteti opri cand doriti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.