Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Momentan, ce vor copii vostri sa devina cand vor creste?

Raspuns mamica: "Baietelul meu are trei ani. Si-a exprimat pana acum dorinta de a fi doctor, preot, vedeta de cinema, cantaret si pictor ! Cred ca cu totii am trecut prin aceasta etapa. Probabil peste cativa ani se va vedea mai bine ce inclinatii are. Oricum e pasionat de desen de muzica, de jocuri de creatie. Este bine sa ii indrumam si sa descoperim din timp aptitudinile lor."

Raspuns mamica: "Fetita mea, aproape 6 ani, vrea sa fie bucatareasa (ii place sa ma ajute la gatit), uneori vrea sa fie super-erou sau cine stie ce mai vede ea la televizor si o impresioneaza. Conteaza sa-i incurajam in ceea ce-si doresc sa fie, oricum cand vor creste mari isi vor dori cu totul altceva fata de ce-si doreau cand erau mici, sau vor fi nevoiti sa accepte meserii de care nu vor fi asa de invantati. Imi vine in minte o replica data de o invatatoare fiului meu "in viata facem mai mult ce nu ne place decat ce ne dorim " ... si asta pentru ca nu avem incotro."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.