Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

M-am despartit recent de prietenul meu, dar vrea sa fie de fata la nastere. Este ciudat sau voi l-ati lasa sa fie prezent?

Raspuns mamica: "Vrea sa fie de fata, probabil datorita faptului ca inca te mai iubeste si isi doreste si copilul pe care il vei darui. Daca si tu mai simti ceva pentru el, poate nasterea copilului e calea spre impacare si convietuire impreuna. E alegerea ta, dar daca inca il mai iubesti, lasa-l sa fie prezent - pana la urma e si copilul lui, nu l-ai facut singura."

Raspuns mamica: "Mie mi-ar fi placut sa asiste sotul meu la nastere, macar la una, insa lui i s-a parut la fel de ciudat cum ti se pare si tie, insa nu este deloc ciudat, este ceva deosebit, frumos si deneuitat cred; gandeste-te cati barbati sunt medici, cati copii aduc pe lume, nasti cu ei si ti se pare ca sunt extraordinari.. de ce sa fie ciudat faptul ca partenerul tau isi doreste asta?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.