Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiica noastra are 4 luni si jumatate si nu vrea sa adoarma singura. Este prea devreme ca sa incerc metoda cu plansul despre care am citit?

Raspuns mamica: "Eu cred ca va cam grabiti cu dormitul singuar cel putin pana la un an nu trebuie sa va ganditi sa o culcati singura. Mai ales in alta camera deoarece pana la un an exista riscul mortii subite si au mucisori se pot ineca, asa ca este mult mai bine cu voi asa o simtiti imediat daca se ineaca."

Raspuns mamica: "Nu cred ca va lasa inima sa aplicati metoda cu plansul la un copil de 4 luni si jumatate. E prea devreme pentru a adormi singura. De fapt sunt copii care nici la 2-3 anisori nu adorm singuri. Mai aveti un pic de rabdare, macar pana implineste varsta de un anisor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.