Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul singur la parinti trebuit sa aiba totul neconditionat ?

Raspuns mamica: "Parerea mea e ca sub nici o forma NU. Ii vei dezvolta la maxim egoismul, iar in cazul in care peste ani va mai veni un bebe in familie, nu v-a putea intelege de ce nu mai primeste el totul, inclusiv afectiunea si atentia primita doar de el pana atunci. E greu sa nu-i oferi totul in limita posibilitatilor, dar ii faci rau fara sa vrei."

Raspuns mamica: "Nu, categoric nu. Trebuie sa stie ca exista limite si ca nu totul este permis. Trebuie sa stie sa stie cand si cat trebuie sa ceara sau cat si cum trebuie facut. Trebuie sa stie sa se descurce singur in viata, ca este scurta si nu stii cand nu mai avem nimic, atunci ce va face?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.