Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu sta in fata televizorului si mananca, este un lucru rau ?

Raspuns mamica: "Da, este un lucru foarte rau, in primul rand ca nu va mai invata sa aiba un orar bine stabilit in ceea ce priveste mancarea, iar in al doilea rand asa se incurajeaza obezitatea. Din aceasta cauza multi copii nu au mese regulate si asa tind sa ia mai mult in greutate."

Raspuns mamica: "Atunci cand se uita la televizor, toata atentia este captata acolo si nu mai este atent la mancare, nu mai mesteca cum trebuie si asa pot aparea diverse probleme de sanatate. Incercati sa-i creati un program de masa pe care sa il respecte fara televizor in fata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.