Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce fel de saltea ar trebui sa folosesc pentru un copilas de 2 ani?

Raspuns mamica: "Presupun ca e vorba de o saltea pentru patut, nu pentru pat. Cred ca cele mai bune, indiferent de varsta copilului, sunt cele din fibra de nuca de cocos - nu infierbanta, copilul nu va transpira, nu se supraincalzi, nu provoaca alergii si nici nu sunt foarte scumpe."

Raspuns mamica: "Eu nu prea am dat importanta acestul lucru, am avut o salea obinuita din burete parca si peste salteluta am pus o paturica si cerceaf, daca e bine sau nu ca am folosit saltea de burete nu stiu, dar nu am avut alta posibilitate si copiii sunt sanatosi, sunt care nu folosesc deloc salteluta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.