Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am avut dureri mari toata dimineata, in partea de sus a burtii, chiar sub sani. Este ceva in neregula?

Raspuns mamica: "Trebuie sa mergi la spital cat mai repede sau la medicul tau ginecolog care te monitorizeaza sa iti faca un control si un ecograf ca sa fi sigura ca nu ai probleme tu si nici copilul. Sa nu fie vorba de un avort spontan daca esti in luna mica. Mergi mai repede."

Raspuns mamica: "Mergi la spital sau la medicul tau care iti monitorizeaza sarcina si spune-i sa iti faca un control sau o ecografie si asa vei vedea daca totul este in regula si nu sunt probleme. Poti avea o iminenta de avort care daca nu megi imediat poti pierde sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.