Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A mai avut cineva o secretie lichida maronie? Daca ati avut, stiti ce este?

Raspuns mamica: "Eu am avut la inceputul sarcinii cand avea o mica iminenta de avort, prima data am vazut dupa ce am avut un contact sexual, doctorita mi-a spus ca nu e nimic grav insa o perioada nu am mai avut voie sa am contact sexual si am luat niste medicamente, mai apar si inainte de nastere aceste secretii."

Raspuns mamica: "In timpul sarcinii nu trebuie sa ai nici un fel de secretie, la tine daca secretia a fost maronie nu-i asa de grav, este foarte grav cand este rosie, aceasta secretie maronie arata ce poate fi o iminenta de avort, trebuie sa mergi de urgenta la doctorul tau specialist."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.