Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Voi intra prematur in travaliu? Cum pot sti si evita ?

Raspuns mamica: "De ce sa intri prematur in travaliu, ai avut contractii dese, esti in luna mare si mai ai putin sa ajungi la termen? Daca este sa intri in travaliu mai devreme atuci cu siguranta iti vei da seama datorita durerilor care se vor intensifica pe masura ce esti gata sa nasti. Pentru a evita asa ceva ar fi bine sa stai linistita si cat mai mult in pat."

Raspuns mamica: "Sa te linistesti, sa nu fii stresata, sa nu te mai gandesti la acest lucru caci ii transmiti copilului starile tale negative si atunci chiar ca se poate intampla, daca medicul ti-a spus ca sarcina ta decurge normal nu ai de ce sa iti faci griji, sa nu faci efort fizic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.