Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Un copil de 3-4 ani putem sa-l lasam sa adoarma singur?

Raspuns mamica: "Sigur, la mine Alexa doarme singura de mica si este chiar ok. Are si seri cand vrea sa doarma ori cu mami ori cu tati, dar in general doarme singura si e foarte bine. Sunt multi parinti care pun copilul in patul lor si asta nu e ok, nici pentru copil, nici pentru ei."

Raspuns mamica: "Da, bineinteles. Un copil de 3-4 ani este destul de mare ca sa doarma singur in patutul lui si chiar singur in camera. Acum stie sa mearga singur la baie sau poate veni la tine in camera daca are nevoie de ceva. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu stie ce sa faca singur in camera."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.