Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Tot mai des se aude ca elevii de liceu fac.. .prostioare chiar in incinta scolii! Ce parere aveti?

Raspuns mamica: "Doamne fereste! Ce parere pot sa am... eu am fumat pe ascuns o tigara in curtea scolii, impinsa mai mult de la spate de o colega, si mi-era asa rusine cand am intrat in clasa ca poate m-a vazut careva... si elevii astia de acum se mai si filmeaza. Urat unde s-a ajuns.."

Raspuns mamica: "In ziua de azi auzi ca nu doar elevii de liceu fac... prostioare... ci si cei din scoala generala... ma refer la cei din clasele a 7, a 8... care stiu prea multe si incep sa-i preocupe diverse activitati! Dar depinde enorm de mult si cum a fost crescut!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.