Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie vreo mamica daca laptele praf pentru bebelusi e bun de facut ciocolata de casa?

Raspuns mamica: "Am auzit si diferite prajituri facute cu lapte praf am gustat de la o vecina si sunt foarte bune si gustoase. Poti face de ce nu ... eu nu am incercat niciodata sa folosesc lapte praf la prajituri dar cu siguranta voi incerca cat de curand sa vad cum imi ies."

Raspuns mamica: "Da, de ce nu? Nu e tot lapte praf? Eu asa stiu ca la ciocolata de casa se foloseste lapte praf.... nu conteaza de care. Cred ca este chiar foarte bun si mai de calitate. Poti incerca sa vezi cun iese dar sunt sigura ca o sa-ti iasa excelenta. Pofta buna... sa ne trimiti si noua :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.