Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stiati ce orhideele trebuiesc tinute in locuri luminoase, dar nu in batsie directa a razelor de soare si nu in curent?

Raspuns mamica: "Eu vreau sa-ti spun ca am multe orhidee si le tin in geam, deci bate soarele in ele si sunt intr-o stare foarte buna. De asemenea lucru care este obligatoriu atunci cand te-ai hotarat sa pui orhidee este faptul ca trebuie sa folosesti vase trasparente pentru a se realiza fotosinteza specifica lor. Eu le am la lumina, infloresc toate si florile rezista mult."

Raspuns mamica: "Da stiam ! Orhideele sunt preferatele mele! Am avut cateva pe care le-am mutat de ici colo, le-am udat haotic si le-am pierdut ! Cele de acum sunt in geam si le merge foarte bine, au reinflorit, sunt minunate! De udat la 7-10 zile! Pun ghiveciul intr-un vas cu apa 10 minute apoi scurg apa pe care o lasa in farfurie pentru a nu putrezi radacinile !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.