Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Produsul homeopat "camilia "este bun pentru durerile dentare ale copiilor ?

Raspuns mamica: ""Chamomilla" este foarte bun pentru ameliorarea durerilor de dinti la copii/sugari, eruptiei dentare. Chiar daca este un medicament homeopat nu trebuie administrat decat dupa ce vi l-a recomandat medicul specialist si in dozele prescrise de acesta."

Raspuns mamica: "Este cel mai indicat produs pentru sugari. Numai sa nu il folosesti prea des, ci doar cand crezi ca este absolut necesar. Trebuie sa mergi la medic intai pentru a stabili dozajul in functie de greutatea copilului. De asemenea, cred ca este necesar si un test pentru a vedea daca cel mic nu face alergie la vreun compus continut de acesta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.