Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Problemele tiroidei poate influenta o sarcina ?

Raspuns mamica: "Sunt multe femei care dezvolta tiroida sau hipertiroidismul in sarcina; este foarte important sa urmezi un tratament, prescris de medic, care nu afecteaza fatul, din cate stiu eu tiroida mamei nu influenteaza copilul, adica mama poate avea tiroida si copilul sa fie perfect sanatos, dar, pot fi si probleme in cazul in care surplusul de hormoni trece in placenta afecteaza fatul, deci e obligatoriu sa faci control lunar."

Raspuns mamica: "Eu sufar de hipotiroidism si nu am avut probleme, nici pe perioada sarcinii si nici bebelusa nu a suferit din aceasta cauza. Medicul endocrinolog probabil iti va schimba tratamentul cu unul adecvat unei gravide, iar cel ginecolog va supraveghea evolutia sarcinii. Daca apare vreo problema, vei intrerupe tratamentul, la recomandarea medicilor, pentru a nu fi pusa viata ta sau a bebelusului in pericol. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.