Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Nepotelul mau da semne de stres emotional legat de performalte sportive. Sa il ajut chiar si fara consimtamantul mamei sale?

Raspuns mamica: "Daca mama a spus "Nu" cred ca trebuie sa respecti decizia ei. De multe ori ca sa faci performanta, trebuie sa faci sacrificii. Cu cat este drumul mai greu, cu atat satisfactia este mai mare. Poti incerca eventual sa vorbesti cu mama sa ii spui parerea ta."

Raspuns mamica: "Cred ca ai fost si tu mamica. Cum te-ai fi simtit daca cineva ar fi luat hotarari in legatura cu copiii tai fara sa te consulte? Nu crezi ca este mai bine sa-ti pregatesti un bagaj de "dovezi" prin care sa-i demonstrezi mamicii ca este bine ceea ce tu vrei sa faci pentru cel mic? Si, daca e de acord, ai liber. Dar, daca nu.... cred ca trebuie sa-i respecti opinia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.