Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Mamici, imi puteti spune cum sa fac sa il conving pe bebe de 18 luni sa pape mancarea cu bucati? El papa doar cu blenderul facut, altfel vomita.

Raspuns mamica: "Probabil asa l-ai invatat, un copil poate sa inceapa sa manace bucatele inca de pe la 8 luni, eu am inceput cu cereale - primele mele bucatele - sau ii mai dadeam sa roada un biscuite mai tare sau o bucatica de paine, incearca sa-i dai lui in manuta sa tina singur."

Raspuns mamica: "Orice invat are si dezvat. Nu dispera, vei reusi cu mult calm sa il inveti sa manance si bucatele. Incearca pentru inceput, in papica facuta cu blenderul sa ii amesteci si bucatele mai mari din acea mancare. Ii vei da pasta si o bucatica mai mare. Si nu uita sa-i distragi atentia de la castronel si lingurita, sa nu vada ce i se da de papica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.