Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Laptele de mama muls trebuie fiert sau nu ?

Raspuns mamica: "Laptele pe care il mulgi trebuie tinut in frigider, deoarece se strica foarte repede, mult mai repede decat cel de vaca sau pasteurizat. Iar cand ii dai sa bea laptele il incalzesti, deoarece este de la frigider, dar acum nu il dai in clocot. Deci trebuie incalzit un pic pentru a nu il da rece."

Raspuns mamica: "Laptele matern nu se fierbe, eventual il poti incalzi pentru a nu i-l da rece. Acesta se strica foarte repede asa ca trebuie tinut la frigider dar pentru o perioada scurta de timp. Daca e nevoie sa il pastrezi mai mult timp il poti congela si folosii dar nu mai tarziu de o saptamana."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.