Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

La cate zile putem face testul de sarcina?

Raspuns mamica: "Eu mi-am facut la 2 saptamani de sarcina pentru ca la cateva zile e posibil ca hormonul HCG sa fie in concentratie slaba mai bine zis, poti sa-ti faci intre 7-10 zile ca daca esti insarcinata iti iese chiar daca a doua liniuta este roz pal tot inseamna sarcina."

Raspuns mamica: "Cam dupa 10 zile de la contactul sexual neprotejat puteti face un test de sarcina. Oricum, testul de sarcina e numai orientativ. Cea mai buna metoda de a afla daca sunteti insarcinata sau nu este un control ginecologic si un set complet de analize. Chiar daca va apar 2 liniute - e posibil sa nu fiti totusi insarcinata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.