Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La cat timp dupa nastere am voie sa fac exercitii pentru abdomen?

Raspuns mamica: "In cazul in care ati nascut pe cale naturala - puteti face exercitii pentru abdomen dupa ce trece perioada de lehuzie - in jur de 40 de zile. Daca ati nascut prin operatia de cezariana - exercitiile le puteti incepe dupa 6 luni de la interventia chirurgicala."

Raspuns mamica: "Eu am inceput sa fac cam dupa 2, 3 luni de la nastere, am nascut pe cale naturala, insa la inceput fara sa depun prea mult efort, am inceput sa fac cate putine, in jur de 10, 15 abdomene pe zi, in fiecare dimineata plus ca imi puneam si folie pe burta ca sa transpir."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.