Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiica mea doarme toata noaptea de la varsta de 3 saptamani, dar acum se tot trezeste. De ce orare? Acum are 10 luni.

Raspuns mamica: "Acum s-a marit copii nou-nascuti dorm mai tot timpul, un nou-nascut doarme in jur de 23 de ore, se scoala doar la supt si nici atunci deoarece ei mananca dormind cu ochii inchisi. Acum s-a marit si simte nevoia de mai multa miscare si este normal sa nu mai doarma atat de mult."

Raspuns mamica: "Si eu am patit la fel si cu baietelul si cu fetita, la baietel pentru ca a facut un relux gastro-intestinal si avea dureri de burta, colici, asta cam in jurul varstei de 3 luni jumatate 4, iar fetita in jur de 7, 8 luni a inceput sa se trezeasca noaptea cand nu mai aveam lapte suficient."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.