Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum scadem febra de 39 grade, la un copil de 3 ani?

Raspuns mamica: "In primul rand ar trebui sa ii administrati Nurofen din opt in opt ore,apoi il puteti impacheta in apa calduta, si trebuie sa alternati supozitoarele cand paracetamol cand novocalmin, iar daca febra persista atunci trebuie dus la spital si acolo ii vor face antibiotic."

Raspuns mamica: "Noi ne-am confruntat cu febra in repetate randuri, aparent fara vreun motiv medical care sa implice internarea micutei - ba facea rosu in gat, ba ii mai iesea un dintisor. Trebuie mai intai sa aflati din ce cauza copilul dumneavoastra face febra pentru a putea trata corect. La noi febra nu scadea decat cu algocalmin injectabil, deci mare grija ce ii dati. Mai bine mergeti cu copilul la medic pentru investigatii suplimentare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.