Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum procedati cu spalatul pe dinti la bebei? De la ce varsta ati folosit pasta de dinti si periuta normala?

Raspuns mamica: "Am inceput pe la 11 luni pentru a o obisnui cu aceasta activitate. I-am cumparat periuta si pasta speciale pt varsta ei! E cam greu deoarece nu deschide gurita sa putem peria cum trebuie, papa pasta de dinti si nu putem clati! Ii place foarte mult si chiar incearca singura."

Raspuns mamica: "Imediat dupa ce i-au iesit primii dintisori am inceput practic sa ne jucam cu periuta de dinti... dar fara pasta pentru ca bebe era mult prea mic pentru asa ceva. Dintr-o joaca am reusit sa folosim periuta de inti... iar dupa 2 ani am folosit si pasta de dinti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.